Loft - Amsterdam Grachtengordel

Wens van de opdrachtgever

De opdrachtgever wilde graag een vernieuwde zithoek en een ontwerp voor de muur naast de keuken. De wens was om het appartement een luxe uitstraling te geven met kwalitatief hoogstaande producten en eyecatchers. Een belangrijk uitgangspunt binnen het ontwerp was dat het uitzicht op de panden aan de overkant van de straat behouden bleef en dat het appartement zo ruimtelijk mogelijk werd gehouden.

“Betoverend! Op ons verzoek heeft Chloé ons nieuwe appartement in Amsterdam gerestyled. Met een paar ingrepen is de rommelige zithoek omgetoverd in een gezellige warme en elegante loungeplek. Niet alleen zijn kleuren en vormen perfect op de ruimte afgestemd, ook het zitcomfort is niet aan haar aandacht ontsnapt. Dit was ons op eigen kracht nooit gelukt. We zijn onder de indruk van Chloé’s professionaliteit. Eerst een plezierig gesprek, daarna een uitgewerkt 3D-plan en vervolgens turnkey opgeleverd. Wij zijn onder de indruk en ontzettend blij met het resultaat.” Alex en Jan – Heerenstaete, Grachtengordel West, Amsterdam


Uitvoering Millo Interiors

Millo Interiors is verantwoordelijk geweest voor een vernieuwd plan voor de zithoek en de keuken. Door middel van nieuwe meubels en nieuwe kleuren is een compleet andere sfeer gecreëerd. De materialen zijn door middel van een kleurenplan op elkaar afgestemd en passen goed bij het karakter van het pand. Verder is Millo Interiors verantwoordelijk geweest voor het ontwerp van de grote vakkenkast in de keuken. Dit ontwerp is eerst in 3D uitgetekend en vervolgens na goedkeuring door een meubelmaatwerkbedrijf uitgevoerd.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis of wilt u graag meer informatie? Neem hier contact op

3D ONTWERP