WERKWIJZE

Waar kan Millo Interiors bij helpen?

Wil je graag verbouwen, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Is je interieur toe aan een opfrisbeurt, maar overweldigen de keuzes je?

Ben je opzoek naar iemand die je bouwproject zou kunnen begeleiden, zodat alles zo efficiënt mogelijk verloopt?

Wil je graag zien wat een uitbouw voor jouw huis kan betekenen?

Ben je op zoek naar een op maat gemaakt uniek interieur dat bij jou past?

"Een interieuradvies zoals u dat van ons wilt ontvangen. Van advies tot realisatie, wij begeleiden in het gehele proces! Millo Interiors verspreid bewust de projecten, waardoor wij veel tijd hebben voor al uw wensen en vragen. Persoonlijk en exclusief advies staan bij ons voorop!" Team Millo Interiors


Stylingadvies

Met een stylingadvies wordt er meer sfeer in het interieur gecreëerd door vernieuwde kleur- en materiaalkeuzes. Dit zorgt ervoor dat het interieur één geheel wordt.

Verlichtingsplan

Met een verlichtingsplan wordt gekeken naar de juiste locatie voor lichtpunten in combinatie met de juiste armaturen en lichtsterktes. Een goed verlichtingsplan is onmisbaar in een interieur.

Projectbegeleiding

Door middel van projectbegeleiding biedt Millo Interiors de helpende hand waar nodig. Dit betreft volledige ontzorging gedurende een project, maar ook het organiseren van de juiste vakmensen bij een grote of kleine klus. Op deze manier is alles binnen een netwerk georganiseerd en verloopt het project zoals het zou moeten lopen.

3D advies

3D advies is de specialiteit van Millo Interiors. Met een 3D advies kan de gewenste situatie worden ontworpen. Op deze manier is het mogelijk door het toekomstige ontwerp te lopen, waardoor overal de juiste keuzes worden gemaakt. 3D advies helpt vooral veel bij een indelingsplan, de juiste maten en bij een verbouwingen zoals een uitbouw of het creëren van nieuwe kansen in de woning.


Interieuradvies al vanaf €450,-


Werkwijze

Kennismaking

De kennismaking is gratis en vrijblijvend. Gedurende dit gesprek inventariseer ik waarom mijn hulp is ingeschakeld en wat de wensen zijn. Tevens leg ik uit op welke manier ik te werk ga en wat er verwacht kan worden.

Indeling

Na de informatie die tijdens de kennismaking is vergaard, wordt een concept van de indeling gemaakt. Deze indeling wordt gevisualiseerd in 2D of 3D. Het indelingsplan vormt de basis voor het ontwerp.

Kleuren & materialen

Gecombineerd met de presentatie van de indeling worden de kleuren en materialen getoond door middel van een moodboard en stalen. De kleuren en materialen versterken de indeling, zorgen ervoor dat het plan duidelijk wordt en geven een goede impressie van de sfeer.

Shopadvies

Zodra het plan bekend is, wordt er een shopadvies gegeven indien gewenst. Dit kan bestaan uit een bestellijst met producten die passen binnen het budget of door middel van personal shopping zodat het plan op de juiste manier gerealiseerd wordt.