OVER MILLO INTERIORS

Millo Interiors is opgericht door de interieurontwerpster Chloé Millo en ontwerpt zowel voor de particuliere als zakelijke markt. De passie van Chloé voor interieur is al in haar jeugd ontstaan. Na haar studie Binnenhuisarchitectuur is zij de 3e generatie interieurontwerpers in de familie. Millo Interiors werkt met verschillende stijlen. Alle ontwerpen van Chloé worden met de grootste zorg en aandacht gemaakt. 

 

"Luxe en comfort spelen een belangrijke rol in het ontwerpproces"

"Regelmatig wordt mij gevraagd om een ontwerp te maken met de ‘wow factor’. Die ontwerpen zijn altijd maatwerk. Soms gaat het hierbij om een hotelgevoel, de andere keer om zakelijke luxe. De overeenkomst bij deze ontwerpen is luxe en comfort. Wanneer ik een ruimte binnenloop, komen de ideeën vanzelf. Met de input van de bewoners combineer ik deze ideeën tot een passend ontwerp. Ik wil de opdrachtgevers op een positieve manier verrassen met mijn ontwerp waarin ‘thuisvoelen’ altijd het uitgangspunt vormt. "

 

Millo Interiors ontwerpt zowel 2D als 3D en beschikt over veel professionele materialen, zoals kleur- en stofstalen, maar ook 3D tekenprogramma's zodat een ontwerp goed gevisualiseerd gepresenteerd wordt. Daarnaast heeft Millo Interiors een groot netwerk binnen het vak, waardoor alles bij een partij kan blijven.